Nemzetközi Jubileumi Lóczy Lajos emlékkonferencia 1913–2013

Létrehozás dátuma: .

2013. június 14-én a Kaposvári Egyetem Balaton Kutatóintézete és az MTA Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézete Nemzetközi Jubileumi Lóczy Lajos Emlékkonferenciát szervezett Kaposváron, a Dorottya Hotelben. A konferencia témája a sekély tavas területek ökológiája, szociológiája és komplex mérnöki elemzése volt.

A mintegy 75 fő részvételével zajló konferenciát Jakó Gergely, a Somogy Megyei Önkormányzat alelnöke és Dr. Kovács Zoltán, a Kaposvári Egyetem rektorhelyettese nyitotta meg. Délelőtt rangos hazai és külföldi előadók plenáris előadása, délután négy szekcióban 39 előadás hangzott el.

download button Meghívó (pdf)
download button Programfüzet (pdf)
download button Absztraktkötet (pdf)

A rendezvényről készült képek megtekinthetők a Galériában, a rendezvény sajtóvisszhangja pedig a Sajtószobában olvasható.

A projekt elnevezése: Az emberi tevékenység környezeti hatása, valamint az ezekkel összefüggő társadalmi konfliktusok komplex vizsgálata egy sekélyvizű tóhoz tartozó érzékeny földrajzi terület (a Balaton vízteste és déli vízgyűjtője) példáján

A projekt azonosítója: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0038                 Konzorciumi partner: Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpont

Támogatási összeg: 406 534 500 Ft
A projekt kezdete: 2012. október 1. A projekt befejeződése: 2015. január 31.
Projektmenedzser: Dr. Sitányi László PhD Szakmai vezető: Dr. Marton István PhD Pénzügyi vezető: Hegyi Gábor


uszt logo

infoblokk2 esza egyes

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Részletes leírás.