Természet és társadalom a Balaton régióban

Létrehozás dátuma: .

2014. június 5-én a Kaposvári Egyetem Balaton Kutatóintézete és az MTA Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézete konferenciát szervezett Kaposváron, a Dorottya Szállóban „Természet és társadalom a Balaton régióban” címmel. A konferencia témája az előző évihez hasonlóan a sekély tavas területek, kiemelten a Balaton ökológiája, szociológiája és komplex mérnöki elemzése volt.

A konferenciát Prof. Dr. Szávai Ferenc, a Kaposvári Egyetem rektora nyitotta meg. Délelőtt plenáris előadások, délután három szekcióban 34 előadás hangzott el.

A projekt elnevezése: Az emberi tevékenység környezeti hatása, valamint az ezekkel összefüggő társadalmi konfliktusok komplex vizsgálata egy sekélyvizű tóhoz tartozó érzékeny földrajzi terület (a Balaton vízteste és déli vízgyűjtője) példáján

A projekt azonosítója: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0038                 Konzorciumi partner: Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpont

Támogatási összeg: 406 534 500 Ft
A projekt kezdete: 2012. október 1. A projekt befejeződése: 2015. január 31.
Projektmenedzser: Dr. Sitányi László PhD Szakmai vezető: Dr. Marton István PhD Pénzügyi vezető: Hegyi Gábor


uszt logo

infoblokk2 esza egyes

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Részletes leírás.